יום ראשון, 29 בדצמבר 2013

סדנת אלכוהול |סדנת קוקטיילים | סדנת יין



לערוץ היוטיוב לחץ כאן

זיו מנור המעביר מופעי חוויה מגבשים ומקוריים באלכוהול ויין המועברים בכל הארץ

טעימות של מיטב המשקאות , אנקדוטות מעניינות , הסיפורים העסיסיים ביותר , הכנת קוקטיילים מקוריים בשיתוף פעיל של הקהל , הכנת קינוחי אלכוהול

אנחנו מביאים מוסיקה ומצלמים את האירוע , בסוף מתנה לכל משתתף

מזמינים אתכם למגוון הסדנאות האלכוהול שלנו, עם שפע פעילויות אתגריות וייחודיות, ארגון מקצועי, חוויה ברמה גבוהה ואווירה מדהימה.

השירות המסור והארגון המקצועי יעניקו לכם חוויה מושלמת חוויה מלאה כיף וריגושים

יאפשר להם להשתחרר וליהנות מחוויה ייחודית ומלאת אדרנלין ובסופו של יום לקבל צוות מגובש, מלא מוטיבציה ורתום לטובת החברה

כדי לשבור שגרה עבור כל מנהל או עובד שכבר שבעים מאותם אירועים בנאליים, חשוב לשבור את השגרה ולמצוא קונספט אחר שישלב ימי כיף עם חוויות התורמות ומגבירות את הלכידות הקבוצתית בארגון דבר שיוכל להוביל להגברת התפקוד וההספק בחברה.

לפרטים נוספים – זיו מנור 052.2457843 www.zivmanor.co.il

\'\'

הערות :

יוטעמו המשקאות והיינות האיכותיים ביותר שיש

אנחנו מצלמים ומסריטים את האירוע ובסוף מעבירים דיסק מסודר עם מתכוני הקוקטיילים ,

התמונות והסרטונים ערוכים עם מוסיקה

מתנה בסוף לכל משתתפת – מגאזין יין וגורמה

טעימות של מיטב היינות

גינונים ו\"התנהגות\" נכונה עם יינות באירועים ומפגשים

מזיגת יינות נכונה , התאמת יין לאוכל

אופן טעימות יינות מקצועית , הזמנת יין במסעדה , גינוני יין באירוח

אנקטודות מעניינות על עולם היין

הסיפורים העסיסיים ביותר , שתיה נכונה ומניעת שכרות

טיפים באירוח ביתי – התאמת משקאות במסיבות ובאירועים

היסטוריה, הגפן , זני ענבים לבנים , זני ענבים אדומים , הבציר

ייצור יינות לבנים , ייצור יינות אדומים

חיי מדף , טמפרטורת הגשה , הכנת חביות , הכנת פקקי שעם

בישולים ביין , יקבים בארץ , כשרות , סוגי כוסות, חידרור , סוגי אדמות

הסברים על תרבות האלכוהול , מניעת שכרות ושתיה נכונה

עולם הוויסקי הקסום

היסטוריה , תהליכי ייצור , ארצות , טעימות

הגרנד פינאלה – בשיתוף פעיל של הקהל

קוקטייל טריקולד מקורי

גלידת שוקולד בלגי , מילקי שוקולד לבן , סירופ איריש קרים , נס קפה מקופלת

וליקר שוקולד משובח בקישוט של פתי בר בטעם שוקולד ואבקת סוכר

קוקטייל סופלה אלכוהולי

גלידה ריבת חלב , פינה קולדה ,סירופ שוקולד לבן , ביסקוטים , קוקוס , ג\'יקובס , שוקולד מריר

שמנת 38% , שוקולד לבן , שוקולד מריר

הפעלות חוויתיות בין המשתתפים

שאלוני ידע עם פרסים

טריוויה על עולם היין

שאלות ידע כללי בתחום

מובא לפניכם קוקטייל ומקורי ומיוחד להכנה :

Acai Sour Sprite

קוקטייל מעניין המשלב את טעם פרי האסאי שהינו פרי שמוצאו ביערות האמזונס שבברזיל ומיוחסים לו תכונות בריאותיות בשילוב סאוור , החמיצות נותנת לטעם ניגודיות מעניינת והספריט מעדן ומוריד את אחוזי האלכוהול

המצרכים:

120 מ\"ל Van Gogh Acai

60 מ\"ל סאוור

ספרייט

תפוחים ירוקים

אופן ההכנה: שמים בחצי מגובה כוס היי- בול קוביות קרח, מוזגים ואן גוך אסאי בחצי מגובה הכוס,

מוסיפים סאוור בנדיבות וסוגרים עם ספרייט

הצעת הגשה: חותכים תפוח ירוק לרצועות דקות ומניחים בתוך הקוקטייל.

LIEFMANS COCKTAIL

המצרכים:

2 בקבוקים של liefmans

60 מ\"ל סוואר

60 מ\"ל ואן גוך אננס

קישוט אשכולית אדומה

אופן ההכנה:

מוזגים את הבירה לתוך כוס מלאה בקרח מוסיפים את הסאוור וסוגרים עם המיץ רימונים

הצעת הגשה:

לוקחים אשכולית אדומה , חותכים לפרוסות דקות ומניחים על שפת הכוס.

Happy New Year

המצרכים:

Liefmans מ\"ל 250

60 מ\"ל VINCEN` THEO ACAI

60 מ\"ל VINCEN` THEO BUBBLE

אופן ההכנה:

מוזגים את הבירה והוודקה לתוך כוס מלאה בקרח מוסיפים את הסאוור

הצעת הגשה:

חותכים אשכולית צהובה לפרוסות דקות ומניחים על שפת הכוס.

אין תגובות: