יום חמישי, 26 בדצמבר 2013

סדנת אלכוהול |סדנת קוקטיילים | סדנת יין

לערוץ היוטיוב לחץ כאן

זיו מנור המעביר מופעי חוויה מגבשים ומקוריים באלכוהול ויין המועברים בכל הארץ

טעימות של מיטב המשקאות , אנקדוטות מעניינות , הסיפורים העסיסיים ביותר , הכנת קוקטיילים מקוריים בשיתוף פעיל של הקהל , הכנת קינוחי אלכוהול

אנחנו מביאים מוסיקה ומצלמים את האירוע , בסוף מתנה לכל משתתף

נצחיק בטירוף את הקהל שלכם, לא משנה איזה קהל זה. בחלק מהמשחקים גם נשתף את הקהל באופן אקטיבי.

וניצור מופע הומוריסטי שמרתק את הקהל ומצחיק אותו.

זוהי פעילות יוצאת דופן וחוויתית שמאפשרת למשתתפים לשתף, לחוות, ליצור ולצחוק.

מחפשים תוכן איכותי ומיוחד למסיבות יום הולדת ? הגעתם למקום הנכון

לפרטים נוספים – זיו מנור 052.2457843 www.zivmanor.co.il

\'\'

על התוכנית :

יוטעמו היינות האיכותיים ביותר שיש

ההנחיה תועבר בצורה הומוריסטית חוויתית ומגבשת

אנחנו מצלמים ומסריטים את האירוע ובסוף מעבירים דיסק מסודר עם מתכוני הקוקטיילים ,

התמונות והסרטונים ערוכים עם מוסיקה

מתנה בסוף לכל משתתפת – מגאזין יין וגורמה

הפעלות חוויתיות בין המשתתפים

שאלוני ידע עם פרסים

טריוויה על עולם היין

שאלות ידע כללי בתחום

הפרסים המחולקים לתחרויות ולהפעלות בין המשתתפים

סיידר תפוחים מדרום אפריקה, בירות מתאילנד , וודקות מהולנד,

בקבוקי יינות איכותיים, בקבוקי סירופים מיוחדים מצרפת

סילובוס המפגש

גינונים ו\"התנהגות\" נכונה עם יינות באירועים ומפגשים

מזיגת יינות נכונה , התאמת יין לאוכל

אופן טעימות יינות מקצועית , הזמנת יין במסעדה , גינוני יין באירוח

אנקטודות מעניינות על עולם היין

הסיפורים העסיסיים ביותר , שתיה נכונה ומניעת שכרות

טעימות של מיטב היינות בארץ ממיטב הזנים

טיפים באירוח ביתי – התאמת משקאות במסיבות ובאירועים

היסטוריה, הגפן , זני ענבים לבנים , זני ענבים אדומים , הבציר

ייצור יינות לבנים , ייצור יינות אדומים

חיי מדף , טמפרטורת הגשה , הכנת חביות , הכנת פקקי שעם

בישולים ביין , יקבים בארץ , כשרות , סוגי כוסות, חידרור , סוגי אדמות

הסברים על תרבות האלכוהול , מניעת שכרות ושתיה נכונה

מובא לפניכם קוקטייל ומקורי ומיוחד להכנה :

סורבה פסיפלורה צרפתי

French passion fruit sorbet

קבלו את פרי האהבה ,פרי התשוקה טעם קיצי ומרענן

טעם הפסיפלורה ישתלב מצוין בקוקטיילי סאוור חמצמצים , מכיוון שחמוץ ומתוק במרכיבי קוקטייל הינו שילוב מצוין , הניגודיות בטעמי מרכיבי הקוקטייל יוצרים טעם מעניין מיוחד וטעים בחלל הפה

לה בל סנדרין הינו ליקר מעודן המגיע מצרפת , בסיס של מיטב מענבי חבל ארמניאק – חבל ארץ שבדרום מערב צרפת , האגדות עליו מספרות כי נשים וגברים לגמו מהמשקה לפני שעשו אהבה

המצרכים:

120 cc לה בל סנדרין

120 cc van Gogh מלון

80 cc סאוור

גלידת סורבה מנגו

גלידת סורבה בננה

נענע טריה

לימונים

אופן ההכנה:

½ מכלי הקיבול של הבלנדר ממלאים בקרח ,מוסיפים את כול המרכיבים מפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם עדין של ברד

הצעת הגשה:

מוזגים לכוס אולד פאשן ומקשטים עם פרוסות לימון

Happy New Year

המצרכים:

Liefmans מ\"ל 250

60 מ\"ל VINCEN` THEO ACAI

60 מ\"ל VINCEN` THEO BUBBLE

אופן ההכנה:

מוזגים את הבירה והוודקה לתוך כוס מלאה בקרח מוסיפים את הסאוור

הצעת הגשה:

חותכים אשכולית צהובה לפרוסות דקות ומניחים על שפת הכוס.

אין תגובות: