יום רביעי, 18 בדצמבר 2013

ימי כיף לקבוצות | ימי כיף וגיבוש | יום גיבוש | אטרקציות לקבוצות-0522457843

ערוץ היוטיוב לחץ כאן

זיו מנור המעביר מופעי חוויה מגבשים ומקוריים באלכוהול ויין המועברים בכל הארץ

פעילות המעולה לגיבוש עובדים , גיבוש מנהלים , ימי כייף , מופעים לעובדים , פעילות אינטראקטיבית המועברת בצורה חוויתית ומגבשת

מפגש של הפעלה משחקית הומוריסטית, ערב שלם שמוקדש לגיבוש. תצחקו, תשמחו, , תיצרו ותשחררו. הסדנה גם מרעננת את החשיבה, שוברת את השיגרה, ממלאת מצברים

פתיחת ערוצי תקשורת בין העובדים , פיתוח היצירתיות ויכולות הדמיון והביטוי , העלאת המוטיבציה והמוראל בין העובדים.
חיזוק היכולת של עבודה בצוות., חשיפת צדדים נוספים באישיות, חיזוק הביטחון העצמי.
טעימות של מיטב המשקאות , אנקדוטות מעניינות , הסיפורים העסיסיים ביותר , הכנת קוקטיילים מקוריים בשיתוף פעיל של הקהל , הכנת קינוחי אלכוהול

אנחנו מביאים מוסיקה ומצלמים את האירוע , בסוף מתנה לכל משתתף

לפרטים נוספים – זיו מנור 052.2457843 www.zivmanor.co.il



הערות :

יוטעמו המשקאות והיינות האיכותיים ביותר שיש

אנחנו מצלמים ומסריטים את האירוע ובסוף מעבירים דיסק מסודר עם מתכוני הקוקטיילים ,

התמונות והסרטונים ערוכים עם מוסיקה

מתנה בסוף לכל משתתפת – מגאזין יין וגורמה

טעימות של מיטב היינות

גינונים ו\"התנהגות\" נכונה עם יינות באירועים ומפגשים

מזיגת יינות נכונה , התאמת יין לאוכל

אופן טעימות יינות מקצועית , הזמנת יין במסעדה , גינוני יין באירוח

אנקטודות מעניינות על עולם היין

הסיפורים העסיסיים ביותר , שתיה נכונה ומניעת שכרות

טיפים באירוח ביתי – התאמת משקאות במסיבות ובאירועים

היסטוריה, הגפן , זני ענבים לבנים , זני ענבים אדומים , הבציר

ייצור יינות לבנים , ייצור יינות אדומים

חיי מדף , טמפרטורת הגשה , הכנת חביות , הכנת פקקי שעם

בישולים ביין , יקבים בארץ , כשרות , סוגי כוסות, חידרור , סוגי אדמות

הסברים על תרבות האלכוהול , מניעת שכרות ושתיה נכונה

עולם הוויסקי הקסום

היסטוריה , תהליכי ייצור , ארצות , טעימות

הגרנד פינאלה – בשיתוף פעיל של הקהל

קוקטייל טריקולד מקורי

גלידת שוקולד בלגי , מילקי שוקולד לבן , סירופ איריש קרים , נס קפה מקופלת

וליקר שוקולד משובח בקישוט של פתי בר בטעם שוקולד ואבקת סוכר

קוקטייל סופלה אלכוהולי

גלידה ריבת חלב , פינה קולדה ,סירופ שוקולד לבן , ביסקוטים , קוקוס , ג\'יקובס , שוקולד מריר

שמנת 38% , שוקולד לבן , שוקולד מריר

הפעלות חוויתיות בין המשתתפים

שאלוני ידע עם פרסים

טריוויה על עולם היין

שאלות ידע כללי בתחום

מובא לפניכם קוקטייל ומקורי ומיוחד להכנה :

Passion special sour

המצרכים:

120 cc לה בל סנדרין

120 cc ג\'ין

80 cc סאוור

30 cc סירופ ג\'ינג\'ר

מיץ מנגו קר

תפוזים

אופן ההכנה:

½ מכלי הקיבול של השייקר ממלאים בקרח ,מוסיפים את כול המרכיבים למעט המיץ מנגו משקשקים היטב

הצעת הגשה:

מסננים את הקוקטיל ללא הקרח ל ½ כוס נמוכה , משלימים עם המיץ מנגו ומקשטים עם פלחי תפוז

RED APPLE SPECIAL COCKTAIL

פרי הבריאה – התפוח

טעם מיוחד של תפוחים עם וודקה חלקה ואיכותית , כל טעימה מזכירה את הטעם והצליל של נגיסה בתפוח עסיסי אשר נקטף הרגע מהעץ

המרכיבים:

60 מ\"ל VINCEN` THEO RED APPLE

20 מ\"ל סאוור

ג\'ינג\'ר איל

אופן הכנה :

מוזגים את שני הוודקה מעל גבי 4 קוביות קרח לכוס צרה וארוכה , מוסיפים את הסאוור וסוגרים עם הג\'ינג\'ר איל

הצעת הגשה:

מקשטים עם תפוחים אדומים

NEW YEAR`S EVE COCKTAIL

ליקר הלה בל סנדרין מגיע מאזור ארמניאק שבצרפת המשלב את הטעם האקזוטי והמסתורי של פרי התאווה הפסיפלורה והעוצמה הנפלאה של הארמניאק ללא ספק פרי האהבה משתלב מצויין כהכנה לקראת \"הנשיקה בחצות\"

המצרכים:

120 מ\"ל LA BELLE SANDRINE

60 מ\"ל VAN GOGH MELON

30מ\"ל סאוור

מיץ אננס קר

אופן ההכנה: מכניסים את כל המרכיבים לשייקר עם 4-5 קוביות קרח משקשקים היטב עד שלא שומעים את הקרח ומוזגים ללא הקרח לכוס

הצעת הגשה: מקשטים עם אשכולי אדומה

מוזגים את היינות מעל הפירות החתוכים ומשרים במקרר עם ניילון נצמד כשעה וחצי ומגישים ללא עלי הדפנה

אין תגובות: