יום רביעי, 11 בדצמבר 2013

יום גיבוש לקבוצות | ימי גיבוש לעובדים | גיבוש מחלקתי -0522457843

לערוץ היו טיוב לחץ כאן

זיו מנור המעביר מופעי חוויה מגבשים ומקוריים באלכוהול ויין המועברים בכל הארץ

טעימות של מיטב המשקאות , אנקדוטות מעניינות , הסיפורים העסיסיים ביותר , הכנת קוקטיילים מקוריים בשיתוף פעיל של הקהל , הכנת קינוחי אלכוהול

אנחנו מביאים מוסיקה ומצלמים את האירוע , בסוף מתנה לכל משתתף

עובד מרוצה ומוערך, ישקיע יותר בעבודה. צוות שעובר חוויה מהנה משותפת יעבוד טוב יותר ביחד. זו הסיבה שמקומות עבודה רבים משקיעים זמן, מחשבה, מאמץ וכסף בארגון אירועים לעובדים.

עוד דרך להגיד תודה

בסופו של יום יחזרו כולם הביתה שמחים ומרוצים, ויבואו למחרת לעבודה עם חיוך על השפתיים, מרץ ומוטיבציה.

לפרטים נוספים – זיו מנור 052.2457843 www.zivmanor.co.il



על התוכנית :

יוטעמו היינות האיכותיים ביותר שיש

ההנחיה תועבר בצורה הומוריסטית חוויתית ומגבשת

אנחנו מצלמים ומסריטים את האירוע ובסוף מעבירים דיסק מסודר עם מתכוני הקוקטיילים ,

התמונות והסרטונים ערוכים עם מוסיקה

מתנה בסוף לכל משתתפת – מגאזין יין וגורמה

הפעלות חוויתיות בין המשתתפים

שאלוני ידע עם פרסים

טריוויה על עולם היין

שאלות ידע כללי בתחום

הפרסים המחולקים לתחרויות ולהפעלות בין המשתתפים

סיידר תפוחים מדרום אפריקה, בירות מתאילנד , וודקות מהולנד,

בקבוקי יינות איכותיים, בקבוקי סירופים מיוחדים מצרפת

סילובוס המפגש

גינונים ו\"התנהגות\" נכונה עם יינות באירועים ומפגשים

מזיגת יינות נכונה , התאמת יין לאוכל

אופן טעימות יינות מקצועית , הזמנת יין במסעדה , גינוני יין באירוח

אנקטודות מעניינות על עולם היין

הסיפורים העסיסיים ביותר , שתיה נכונה ומניעת שכרות

טעימות של מיטב היינות בארץ ממיטב הזנים

טיפים באירוח ביתי – התאמת משקאות במסיבות ובאירועים

היסטוריה, הגפן , זני ענבים לבנים , זני ענבים אדומים , הבציר

ייצור יינות לבנים , ייצור יינות אדומים

חיי מדף , טמפרטורת הגשה , הכנת חביות , הכנת פקקי שעם

בישולים ביין , יקבים בארץ , כשרות , סוגי כוסות, חידרור , סוגי אדמות

הסברים על תרבות האלכוהול , מניעת שכרות ושתיה נכונה

מובא לפניכם קוקטייל ומקורי ומיוחד להכנה :

מרגריטת אננס

Pineapple Margarita

המצרכים:

100 cc van Gogh אננס

60 מ\"ל טקילה Don julio

60 מ\"ל סאוור

אננס טרי

גלידת סורבה אננס

אופן ההכנה: מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר עם הרבה קרח ומפעילים עד לקבלת מרקם עדין של ברד

הצעת הגשה: חותכים קוביות אל אננס ומניחים על שפת הכוס.

פונץ קר ים תיכוני – Mediterranean Punch

המצרכים

1 בקבוק יין לבן יבש זפ גרינר ולטלינר 2007

1/2 בקבוק יין לבן חצי מתוק גונטרום ריזלינג 2010

1/2 בקבוק יין לבן חצי יבש אוקנהיימר הוקנמילה ריזלינג בציר מאוחר 2002

פירות העונה – 2 תפוזים ,2 לימונים ,2 קיווי ,2 תפוחים אדומים

טימין

כוסות גבוהות

סוכר

אופן ההכנה

חותכים את הפירות לקוביות קטנות מניחים בתחתית הכוס ומוסיפים 3 כפות של סוכר ואת הטימין

מוזגים את היינות מעל הפירות החתוכים ומשרים במקרר עם ניילון נצמד כשעתיים ומגישים ללא הטימין

אין תגובות: